Detail příspěvku: Louise L. Hay: Miluj svůj život! Každý den roku 2013!

Louise L. Hay: Miluj svůj život! Každý den roku 2013!

autor: | Říj 8, 2012 | Společnost | 0 komentářů

Návštěvy: 20

Nemám moc ráda nástěnné kalendáře, ale o tomhle uvažuji, že ho umístím do kuchyně a plně nahradí ten klasický, otáčecí. Místa pro mé poznámky je na něm dost a velmi pěkně se na něj dívá.

Autorkou je dnes již 86 letá Louise L. Hay, žena, která pomohla nalézt víru ve štěstí milionům lidí.

 

Louise L. Hay je lektorkou v oblasti metafyziky a autorkou mnoha bestsellerů, včetně knih Miluj svůj život a Miluj svůj život – Meditace. Její díla byla přeložena do 29 jazyků v 35 zemích po celém světě.

Prostřednictvím pozitivní filozofie a léčivých technik Louisy Hay se miliony lidí naučily, jak si vytvořit více toho, co si ve svých životech přejí, včetně lepšího zdraví a většího klidu ve svých myslích a duších. Její osobní filozofie vyvstala z vlastního traumatického dětství a využila ji ve svém vlastním boji s rakovinou. Louise L. Hay vystupuje v televizních pořadech po celém světě a její pravidelný novinový sloupek „Milá Louise,“ je každý měsíc publikován v 50 novinách a časopisech ve Spojených státech, Kanadě, Austrálii, Španělsku a Argentině. Ve věku 81 let natočila svůj první film o svém životě a své práci s názvem Miluj svůj život.

Louise L. Hay je zakladatelkou nakladatelství Hay House Inc., které vydává knihy, CD, DVD a jiné předměty, které přispívají k uzdravení naší planety. Když zrovna necestuje, věnuje se Louise L. Hay ve svém domově v kalifornském San Diegu malování, zahradničení a tancování.

 

7099YjY.jpg

 

Její kalendář má motivovat…

Tak třeba v říjnu.

Chtělo se mi oponovat, že přece nemůžeme žít lenošný život bez usilování, ale pak jsem si dočetla text do konce. Nevylučuje se to s tvrdou prací nejen na sobě samých, ale i pro své okolí, o snahu fakticky něco dokázat, jde o ten vnitřní motor,  který ve všem tom shonu, zůstává klidný a… no nazvala bych ten stav jako SPOČINUTÍ V DŮVĚŘE.

Tak si ten text Louise L. Hay přečtěte se mnou:

Žít svůj život naplno je mé přirozené právo

Každé ráno se probouzím s láskou, otevírám svou mysl a chovám se tak, jako bych už teď byla celistvá a úplná.

Nemusím usilovat o to, co potřebuji, moje srdce se otevírá a ochotně přijímá veškeré dobro. Vím, že vše, co potřebuji ke mně přijde v té správné chvíli a v tom správném pořadí.

Cítím vnitřní klid, protože vím, že Vesmír je na mé straně.

Když propojím své vědomí se svým nejvnitřnějším já, nemusím se bát procházet nejrůznějšími zkušenostmi a žít svůj život naplno a v lásce.

 

7101NTd.jpg

 

 

Kalendář je dost velký a kolonky u jednotlivých dnů bohatě pokryjí jednoduchý rodinný program a zápisky (na kroužky, narozeniny a svátky a nenadálé schůzky to určitě stačí)

 

7100YmE.jpg

 

Joan Perrin –Falquet se postarala o obrázky – krásné! Lidské!

Malířka Joan Perrin-Falquet patří mezi přední ilustrátory v oblasti inspirativní literatury a dárkových předmětů. Její silné intuitivní ilustrace se objevují na duchovních kalendářích, afirmačních kartách, CD, v časopisech a knížkách o autogenním léčení, včetně bestselleru Louisy L. Hay Miluj svůj život.

Perrin-Falquet upoutala pozornost knižního světa i široké veřejnosti svými barevnými kresbami. Její umělecké dílo okouzluje duši svou živou obrazotvorností a mistrně vytváří náladu a pocit. Byla odměněna čtyřletým stipendiem pro studium na prestižním School of Visual Arts (Škola vizuálního umění) v New Yorku, kde získala bakalářský titul v oboru výtvarného umění (BFA) a magisterský titul v oboru výtvarné umění a ilustrace.

Perrin-Falquet žije se svým mužem Remim a svými dvěma syny-dvojčaty ve státě Pensylvánie, v malebném městě nedaleko Filadelfie, kde pokračuje ve spolupráci se slavnými duchovními vizionáři a zároveň proniká do nových oblastí včetně dětské literatury, televize a celovečerních filmů.

Barevné obrazy přinesly malířce příznivce po celém světě. Více naleznete na www.falquet.com

 

Kalendář minimálně stojí za povšimnutí, co myslíte? Už jen při pomyšlení na obrovský dar, který dala Louise L. Hay nám všem – víru v nás samé.

 

Vydalo nakladatelství Synergie, 2012, www.synergiepublishing.com


[sexy_author_bio]


Článek pro vás napsala:

Renata Petříčková (Venclovský) 31.5.1978 „Blíženec“
Renata Petříčková (Venclovský) 31.5.1978 „Blíženec“
Rozdvojený člověk s hlavou v oblacích a nohama kdovíkde. Má slabost pro knihy ze všech úhlů pohledu, možných i nemožných. Má zvláštní schopnost vidět svět černobíle. Neumí plavat a neumí kynuté těsto. Miluje kočky, koně, lečo a postel. Ráda by si dala s Hawkeye Piercem suchý Martini. Nejlíp v bažině.
 
Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments

Aktuální motto

„Naděje není to přesvědčení, že něco dobře dopadne, ale jistota, že má něco smysl - bez ohledu na to, jak to dopadne.“
Václav Havel
 

Luna

Luna ubývá Co to znamená?
a nachází se ve ŠTÍRU. Jak to působí?

AdSense

Vaše jméno

Jméno Taťana se narodilo latině a matkou se mu stalo slovo „tattó“, které jazykem starých Římanů znamenalo „ustanovit“, ve smyslu rozhodnout. Věhlas pak jménu zařídil římský rod Tattiů. Taťána znamená „ta, které patří právo rozhodovat“. V ČR žije aktuálně 4787 nositelek tohoto jména.

V celosvětovém kalendáři je dnes

Dnes není žádný mezinárodně významný den.

Nejnovější komentáře

Výklady pro Vás od Vás

Výklady Pro Vás Od Vás

Kameny pro ženy

kameny-pro-zeny

INTELIGENTNÍ SMART ZRCADLA

Škola tarotu

Škola tarotu

Runová magie – škola

runová magie

Ankety

Jak se vám líbí web Popelkycz?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...

Sešit na vaření

sešit na vaření

Příspěvky od Popelek

Vyfotili jste něco zajímavého?

Podělte se se všemi! Zašlete foto na redakce@popelky.cz

Statistiky

  • 35
  • 383
  • 17 736
  • 368 510
  • 2 399 399
  • 3 792
  • 28
  • 1 846
0 Shares
Share
Tweet