Detail příspěvku: Paulo Coelho: Proměny. Diář na rok 2013

Paulo Coelho: Proměny. Diář na rok 2013

autor: | Říj 29, 2012 | Magie | 0 komentářů

Návštěvy: 34

„V tomhle okamžiku je svět tvořen a ničen. Ten, koho jsi potkal, se objeví znovu, ten, koho jsi nechal odejít, se zase navrátí. Nesmíš promrhat milosti, jež ti byly uděleny. Pochop, co se děje s tebou, a dozvíš se, co se děje s ostatními.“

Diář, který nás provede dvanácti měsíci příštího roku s moudrostí a nadhledem Paula Coelha. Výběry z jeho knih jsou zde „rozsázeny“ s citlivostí a přijdou rozhodně ve všedních šedých dnech vhod.

Pokud vám nevadí malinový a jahodový motiv v listopadu a kytičky v lednu, pak budete s diářem spokojeni.  Naprosto správně jak na Nový rok, tak po celý rok a tak hned lednovou výzvu si lze opakovat přinejmenším po celý rok. 

„Je třeba rozvinout takovou strategii, která by využila vše, co je kolem vás. K tomu, abyste čelili výzvě, se nejlépe připravíte tak, budete-li vládnout nekonečnou schopností reagovat.“

Možná i regenerovat, dodávám… Protože i to je důležité v tak ostražitém a stále k akci připraveném životu.

 

7111N2Z.jpg

Kalendář pro ženy?

Není tak úplně plánovací, doporučila bych spíše pro „volnočasové“ aktivity, protože týden je tu rozložen do dvou dvojstran a tak není tolik přehledný v týdenním plánování. Je fajn pro ženy, díky svému desingu.

 

Ten však může být  někdy až příliš

Není to nic strohého a nic „úřednického“, jak se tak obyčejně u diářů k zapisování úkolů očekává. Extrémně barevné a často až roztříštěné obrázky opravdu musí do hloubky oslovit romantickou duši, jinak si vás tato kniha nezíská.

Catalina Estrada je autorkou výtvarného zdobení. Je to žena, která již jako dítě žasla nad bujnou a nespoutanou přírodou své rodné Kolumbie. Dnes je mezinárodně uznávanou výtvarnicí, která žije v Barceloně, přičemž ve své tvorbě stále vzpomíná na své kolumbijské kořeny. Úplná džungle je v této knize, jak se správně píše na záložce – explodující gejzíry barev.

Paulo Coelho je považován za alchymistu slova, patří k nejvlivnějším spisovatelům posledního století. Nejenže se jeho knihy objevují na předních místech žebříčků bestsellerů, ale jsou to rovněž tituly, které vždy vyprovokují živou společenskou a literární diskuzi. Coelho pracuje s představami, ideami a filozofiemi, jež se niterně dotýkají tužeb čtenářů, kteří hledají svůj vlastní způsob, jak nejlépe porozumět životu a vypořádat se s ním.

 

7112MmF.jpg

 

Pro samotáře i chvilky s nejlepšími přáteli

Dokážu si představit takový pohodový život s tímto diářem. Máte-li chápající a na stejné vlně plující přátele, pak ho můžete vytáhnout u kávy či čaje a nad citáty přemýšlet či s nimi polemizovat.  Jste-li sama nebo máte chuť na chvilku samoty,  zkuste si při večerním odpočinku také tuto knížku otevřít. Rozjímat člověk může i sám.

 

Do kabelky ale ne…

Je aletrochu škoda, že knížka je z těžkého papíru a tak bych se s ní v kabelce nosit nechtěla. Co je však úžasnou předností je látková záložka, díky které vždycky najdete ten správný den.

Tak nějak… diář pro pohodové chvíle… nikoliv pro stresové pracovní úkoly.

 

Nechť Vám slouží a pokud se pro něj rozhodnete, mějte s ním nádherný celý rok 2013.

Vydalo nakladatelství Euromedia, 2012, www.euromedia.cz 

K dostání u dobrých knihkupců nebo na www. bux.cz

 

Renata, Zdroj: www.petrickova.cz 


[sexy_author_bio]


Článek pro vás napsala:

Renata Petříčková (Venclovský) 31.5.1978 „Blíženec“
Renata Petříčková (Venclovský) 31.5.1978 „Blíženec“
Rozdvojený člověk s hlavou v oblacích a nohama kdovíkde. Má slabost pro knihy ze všech úhlů pohledu, možných i nemožných. Má zvláštní schopnost vidět svět černobíle. Neumí plavat a neumí kynuté těsto. Miluje kočky, koně, lečo a postel. Ráda by si dala s Hawkeye Piercem suchý Martini. Nejlíp v bažině.
 
Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments

Aktuální motto

„Naděje není to přesvědčení, že něco dobře dopadne, ale jistota, že má něco smysl - bez ohledu na to, jak to dopadne.“
Václav Havel
 

Luna

Luna přibývá Co to znamená?
a nachází se v PANNĚ. Jak to působí?

AdSense

Vaše jméno

Valerie je původem z latiny a jeho kořen můžeme dohledat ke slovu „valens”, což znamená „silný”, „zdravý”. Jméno Valerie (v původní podobě z mužského Valerius), lze tedy přeložit jako „zdravá“. V ČR je 414 Valerií.

V celosvětovém kalendáři je dnes

Dnes není žádný mezinárodně významný den.

Nejnovější komentáře

Výklady pro Vás od Vás

Výklady Pro Vás Od Vás

Kameny pro ženy

kameny-pro-zeny

INTELIGENTNÍ SMART ZRCADLA

Škola tarotu

Škola tarotu

Runová magie – škola

runová magie

Ankety

Ponechali byste název pásky proti smrti pro reflexní prvky?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...

Sešit na vaření

sešit na vaření

Příspěvky od Popelek

Vyfotili jste něco zajímavého?

Podělte se se všemi! Zašlete foto na redakce@popelky.cz

Statistiky

  • 203
  • 506
  • 23 429
  • 361 723
  • 2 418 161
  • 3 795
  • 28
  • 1 846
0 Shares
Share
Tweet