Návštěvy: 14
Milovníci zeleného čaje, jásejte! Váš oblíbený mok si nyní můžete dopřát nejen v tekuté podobě horkého šálku, ale i ve formě báječného dezertu, kterým ohromíte každého hosta.
Doba výroby:
Příprava – cca 1 hodina a 20 minut
Chlazení – min. 4 hodiny (lépe přes noc)
Počet porcí: 22
Cena za porci: cca 4,80,-
Suroviny:
- 70g čokolády se 70% kakaa
- 2 a 1/2 bílé čokolády (250g)
- ½ kelímku 40% smetany ke šlehání (cca 120 ml)
- 1 lžíce másla (cca 30g)
- 3 lžičky čajových lístků (viz tipy a triky)
+ papírové košíčky na pralinky
+ čistý tenký malířský štěteček
+ několik levandulových kvítků na ozdobu
Recept najdete na www.foodstyle.cz Naše Katka „Vařečka“ si založila vlastní stránky o vaření, do kterých vkládá všechen svůj kuchařský um. Protože její spolupráce s magazínem tím ale rozhodně neskončila, můžete se s Katčinými recepty setkávat nadále v této formě i zde na Popelkách. Na jejích stránkách najdete dokončení receptu, a také verzi pro tisk. Můžete tam samozřejmě o receptech diskutovat a hodnotit je. Dokončení receptu na Čokoládové košíčky se zeleným čajem najdete zde… |
Katka
[sexy_author_bio]
Článek pro vás napsala:
- Milujeme všechno, co je rodu ženského a ctíme rod mužský. Klaníme se nekonečné kráse přírody a moudrosti našich předků. Víme, že hranice jsou vždy tam, kde si je postavíme. A proto je vůbec nestavíme, abychom nepřehlédly kouzlo a věřily v zázrak.
Tyhle taky napsala:
- Komerce18.04.2024Deprese není jenom o antidepresivech: Proč je důležité zabývat se podstatou problému
- Móda03.04.2024Historie parfémů: Od Mezopotámie přes maďarskou královnu a první kolínskou až po Chanel
- Komerce13.02.2024Technické zajištění akcí: Pronájem kvalitní audiovizuální techniky
- Ranní kávy18.10.2023Demystifikování cen letenek – jak najít nejlepší nabídky kdekoli?